BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 9 August 2013

>> In-out : Salam Aidilfitri 2013_1434H


Assalamualaikum wbt.

Salam aidilfitri  2013/1434H. Minal aidil walfaizin buat semua daripada kami sekeluarga.
hati-hati ketika memandu walapunke mana saja.
jangan makan terlalu banyak, nanti sakit perut.hehe..
mohon maaf atas segala salahsilap yg ada..

Blurpl3

Friday, 2 August 2013

>> Resepi: Cara Mudah Membuat Roti Jala Tanpa Acuan

Assalamualaikum wbt.

apa khabar semua.. dah 2 minggu agak sepi tak berupdate blog ni. bz dengan sesuatu...

jom layan video ni.. daripada Khairul Abdullah. I likeee!! :D



i'm loving it..and i i'm sure uols will love it too! Awesome & applicable esoecially for those in perantauan.

Blurpl3 turut juga mencuba resepi bro ni. Alhamdulillah! menjadi :-) Siap buat dan bawa ke department lagi untuk jamu sat saleh - mat saleh kat school tu makan. Sebab kebetulan turn Blurpl3 prepare something untuk Breakfast Thursday (event mingguan yang diadakan untuk mengeratkan silaturrahim sesama staf dan student kat Universiti ni).

Gigih Blurpl3 menjala di pagi hari weh, sambil tu nak tengok apa respon mat saleh ni makan Malaysian food. hihihi.. So far, diorang suka try Malaysian food. Katanya DELICOUS.

My version of roti jala. 1st trial ni. Alhamdulillah menjadi ! :D


Kalau rajin, boleh jugak cuba resepi lain daripada Blurpl3. Mudah-mudah belaka tau ! :)
Ais krim Oreo Ala McD
Cucur Jawa Pilihan Hati
Makaroni Goreng Ala Melayu
- Zainab's Finger (Arabic Snack)

check it out ya!

Blurpl3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...