BlurpL3 FOLLOWERS

Tuesday, 14 February 2012

>> Review: Cuti Kahwin



Assalamualaikum semua, apa khabar? Pagi-pagi lagi dah buat entry tentang cuti kahwin. Nampak sangat nak bercuti kan..hehehe. Baru je apply semalam, harap2 dapat approval daripada Bos Besar & Bos Kecik. hehehe..Bos Besar cakap dia akan cuba datang kenduri Blurple dekat Alor Setar dengan family dia..hehehe..Cukup ke kalau apply cuti 6 hari je tak termasuk cuti weekend? Al-maklumlah cuti tak banyak. huhuhu. Kalau ikutkan hati rasa nak apply cuti lama sedikit. Boleh la relax2 dengan family semuanya..

Semoga dipermudahkan semuanya..InsyaAllah (^_^)



Ingin bercuti, Miss PurpL3

6 comments:

erin moshimoshi said...

dh nak dkt mjlis tu ehehehe

Hanys Jehari said...

Wah. Dh nk kawen. Nerves tak? Cuti kawin saya sepuluh hari diberi percuma. Dah approve pun.. Hihi..

Cik Nasha Nadya said...

wahhh.. seminggu lebih aje lagi..
hope selamat semua ya.. ;)

BLuRpL3 said...

hehe tu la erin, tinggal 1 minggu lebih je lagi kan..

BLuRpL3 said...

HANYS JEHARI: hehe..jelesnya dapat cuti 10 hari. nak jugak.huhu..bagi la cuti sikit.hahaha ;D

BLuRpL3 said...

CIK NASHA NADYA: betul tu..insyaAllah, tolong doakan ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...