BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 2 August 2013

>> Resepi: Cara Mudah Membuat Roti Jala Tanpa Acuan

Assalamualaikum wbt.

apa khabar semua.. dah 2 minggu agak sepi tak berupdate blog ni. bz dengan sesuatu...

jom layan video ni.. daripada Khairul Abdullah. I likeee!! :D



i'm loving it..and i i'm sure uols will love it too! Awesome & applicable esoecially for those in perantauan.

Blurpl3 turut juga mencuba resepi bro ni. Alhamdulillah! menjadi :-) Siap buat dan bawa ke department lagi untuk jamu sat saleh - mat saleh kat school tu makan. Sebab kebetulan turn Blurpl3 prepare something untuk Breakfast Thursday (event mingguan yang diadakan untuk mengeratkan silaturrahim sesama staf dan student kat Universiti ni).

Gigih Blurpl3 menjala di pagi hari weh, sambil tu nak tengok apa respon mat saleh ni makan Malaysian food. hihihi.. So far, diorang suka try Malaysian food. Katanya DELICOUS.

My version of roti jala. 1st trial ni. Alhamdulillah menjadi ! :D


Kalau rajin, boleh jugak cuba resepi lain daripada Blurpl3. Mudah-mudah belaka tau ! :)
Ais krim Oreo Ala McD
Cucur Jawa Pilihan Hati
Makaroni Goreng Ala Melayu
- Zainab's Finger (Arabic Snack)

check it out ya!

Blurpl3

4 comments:

zulhilmi tempoyak said...

perghhh.. klu tau awal ni.. tak yah nak g bli dah.. hahaha

jimat pon jimat kan.. btw.. otak manusia. hebat..!!!!

BLuRpL3 said...

ZULHILMI TEMPOYAK: hehe..lepas ni takyah beli dah kan.. ciptaan manusia, kurniaan Allah :)

Khairul Abdullah said...

Terima kasih kerana menonton video dan mencuba resepi saya :)

BLuRpL3 said...

KHAIRUL ABDULLAH: Terima kasih juga sebab sediakan video mmbuat roti jala cara yang mudah. sangat membantu ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...