BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 25 October 2013

>> Rewind : Taman Tasik Perdana, KL

Assalamualaikum wbt.

 K.A.M.I

Apa khabar? Lama tak menulis blog ni rasanya. Macam-macam nak ditulis cuma masa amat mencemburui dengan hal-hal baru akan ditempuhi tak lama lagi.

In shaa Allah, akan cuba untuk menghidupkan blog ni selagi berupaya. Maaf sangat sehingga ada yang tertunggu entry yang berikutnya. Kisah perkembangan putera Naufal Amsyar pun Ummi tak sempat nak update. huhuhu.. Maaf sekali lagi.

OK. Berbalik tajuk di atas, keluarga Blurpl3 pergi ke Taman Tasik Perdana, KL ni secara unplanned pada asalnya. Tup.. tup my beloved hubby, Mr Blu3 ada plan nak ke sana, memandangkan pada masa yang sama nak bawa adik ipar jalan-jalan. Akhirnya, sampai juga kami ke sini. hehehe..seronok jugak. 

Pada kawan-kawan lain, jika ada plan nak datang ke sini disarankan agar datang awal pagi sekitar 8 atau 9 pagi. Sebabnya masa tu udara segar, parking pun banyak (dapat parking bawah pokok), orang pun tak ramai. So, rilex la sikit kan.

Dekat tasik ni, aman damai je. Pendek kata sesuai la untuk family outing, sambil tu main bersama-sama dengan anak-anak dan dapat merangsang perkembangan minda dan fizikal anak dengan cepat. Chewah! hahaha :D

Nak beroutdoor photoshoot pun boleh jugak. Sepanjang Blurpl3 berada dengan di sini, ada juga terserempak dengan beberapa orang photographer untuk event masing-masing. Seperti Pre-Wedding, Wedding, Santai, Family Potraiture, Kids Potraiture etc.

Blurpl3 pun turut berphotoshoot dengan family, model-modelnya adalah kami anak-beranak manakala photographer pula ialah our becoming successful photographer a.k.a suami tercinta Mr Blu3. Kreatif sungguh beliau mengambil gambar. Doakan kejayaan suamiku! =)

Di dalam Taman Tasik Perdana ini juga terdapat pelbagai taman-taman lain. Antaranya Taman Herba, Taman Botani, Rumah Sampan, etc.  Di sekitar Taman Tasik Perdana pula terdapat taman-taman lain seperti Taman Burung, Taman Rama-rama, Muzium Kesenian Islam, etc.

 Berposing je la keje nye. hehehe..

Rehat sebentar.. layan ais krim dulu :-)

 Layan video sikecik comel naufal asmyar ni sekali tau. hahaha :D


Sekian.

Jumpa lagi, Blurpl3








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...