BlurpL3 FOLLOWERS

Tuesday, 10 January 2012

>> Review : Design for Stamping 2. Finalize yang mana?

merujuk kepada post di sini, kesemuanya suggest dan berminat memilih pilihan A. Jadi kami memilih pilihan ramai. Tetiba adik Mr.Blu3 mengedit pilihan A dan menjadikan Blurpl3 tak tahu mana nak pilih.

Sekali lagi Blurpl3 nak mintak tolong you'all (ampun...) pilihkan mana yang cantik dan sesuai dan ini adalah pilihan muktamad. Blurpl3 betul-betul buntu sebab kedua-dua pilihan terakhir ni cantik-cantik belaka.

Pilihan dari post sebelum ini
Pilihan C (setelah diedit oleh adik Mr.Blu3)
So, macam mana?


Yang nak finalize dan nak hantar pergi kedai, Blurpl3

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

suke yg 1st
x crowded sgt
hehe

Asfiza said...

SUKA JUGAK YG 1ST :)

~ NANA ~ said...

yg 1st lawa coz dia x serabut dgn pokok tu...hehe

Qaseh Gifts said...

yang 1st... tak nampak 'busy' sangat dan orang dapat fokus pada nama pengantin ;-)

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

Dell said...

Yang first tu if letak lagi pasangan burung tu comel la !
btw, follow me back . dah follow you !
ceritabakalpengantin.blogspot.com
^___^

BLuRpL3 said...

EKIN*YUSRI, ASFIZA, NANA, QASEH GIFTS & DELL : TQ so much for constructive comments..really appreciate it. Blurple suka dua-dua. hehe..rambang mata. hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...