BlurpL3 FOLLOWERS

Wednesday, 25 January 2012

>> Rewind : Engagement Cake from Miss PurpL3


our engagement cake

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan-kawan semua :-). Macam mana mood bekerja hari ni? Al-maklumlah selepas cuti panjang, memang wordless wednesday la kan.. 

Ermm, hari ni Miss Purpl3 just nak rewind balik tentang engangement cake kami. Kek ni direka khas oleh schoolmate Miss Purpl3, beliau ni tersangatlah kreatif semenjak kami kenal di bangku persekolahan lagi. Sebelum ni Miss Purpl3 just tengok-tengok jer kat facebook hasil cupcake & kek beliau ni. Siap berangan lagi, nanti suatu hari nak tempah juga kek pada dia.  Comel-comel belaka, rasa tak sanggup nak makan. hehehe.. Hasil sentuhan engangement cake oleh Pn. Nani Idayu ni amatlah Miss Purpl3 berpuas hati. Ramai juga yang berkenan. (TQ so much ye nani (",))

Kalau kawan-kawan blogger or silent reader yang lain nak lihat lebih lanjut tentang hasil cupcake or cake buatan schoolmate Miss Purpl3 ni, boleh la view sini dan sini juga ye :-)



Hantaran kek Miss Purpl3 kpd Mr Blu3



p/s: Tq so much nani, enjoy dealing with you :-))


simple+nice, Miss PurpL3

5 comments:

sarahmeay.snm said...

Cik purple! Sarah nak order dengan nani. Sarah Ada add dia hari tu, but she didn't respond. Myb tak online Kot. Baru Kejap tadi Sarah email dia. Hope dia reply. ;)

Cake dia cantik2 betul. Really admire her work!

BLuRpL3 said...

SARAHMEAY.SNM : Sarah dah dapat ke contact dgn nani? Maybe bz skit kot. Betul kek dia sangat cantik! Rasa tak smpai hati nak makan sebab comel sgt kan..hehe ;p

sarahmeay.snm said...

Dah Dah. Hehehehehe. ;)

BLuRpL3 said...

SARAHMEAY.SNM: Oraitt, nnt update la kek yg sarah order ye. nak tengok jugak.hehe ;p

sarahmeay.snm said...

Orait! Hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...