BlurpL3 FOLLOWERS

Wednesday, 7 March 2012

>> Rewind : It's Spa Time..part 2#


Kunjugan ke EmbunSeri Spa ini merupakan kali pertama buat Mrs PurpL3 sebagai persiapan sebelum menjelang hari bahagia. Macam biasa la kan..mula-mula tu tersasar jalan ke spa ni sedikit tetapi jumpa juga akhirnya..Voucher EmbunSeri Spa ni, Mrs PurpL3 beli melalui MyDEAL.com.my. Hanya RM49.90 instead of RM272 (81% off) for Full Body Aromatherapy Massage + Full Body Yogurt Mask + Eye Relaxing Therapy Treatment + Face Acupressure Treatment + FREE Skin Analysis (90 minutes) @ EmbunSeri Beauty & Spa, Laman Seri Business Park.
 
Pengalaman ke Spa sememangnya best kan. hehehe...Staff services dan environment juga not bad. So, Mrs PurpL3 bagi 3.5* :)



Klik sini dan sini untuk maklumat lanjut

Peta lokasi

InsyaAllah, nanti jika Mrs PurpL3 ke Spa yang lain..akan diupdatekan juga ye :D


Till then, Mrs PurpL3

2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sangat menyegarkan diri dan tubuh badan... ahh, nak spa jugak!

BLuRpL3 said...

FIFIE LYCHEE MARATION: yup, dapat segarkan badan, hilangkan stress..jom p spa! hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...