BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 15 March 2012

>> Rewind : Jalan-jalan Cari Makan...SYIOKKK....

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua B2B, Bloger-bloger dan reader-reader sekalian. Lama betul blog ni bersawang. Liat betul nak mengupdate. Walhal banyak bendak nak diupdate. Maklumlah dah kawin ni, tak menyempat-nyempat (tanyalah Ex-B2B yang lain..hehehe). Banyak tanggungjawab perlu dilunaskan.

Kali ni nak cerita pasal makanan. Sebab apa? Blurpl3 dah jatuh hati dengan Nasi Kukus yang sedap, enak dan lazat sampai menjilat jari sampai termimpi-mimpi (puji melambung-lambung pulak =P).

Banyak benda nak story pasal engagement, majlis perkahwinan dan seangkatan dengannya, tapi gambar tak dapat lagi dari OP dan semua gambar bersepah (nak kena kumpul balik baru boleh upload). Now  Blurpl3 present to you...

NASI KUKUS TERHANGAT DI PASARAN !!!!

nasi Kukus Terhangit di pasaran...
Nasi Kukus 3 please!!!!
Sedap tak? Nampak menyelerakan...betul tak? Apa yang special sangat pasal nasi kukus ni? Kalau korang semua nak tahu, Kuah dia yang jadikan kita tidur termimpi-mimpikan Nasi kukus. Kuah dia ada mix dua jenis kuah iaitu GULAI KAWAH dan KUAH KERUTUP. Kuah kerutup tu yang jadikan Nasi Kukus ni lain dari nasi kukus di tempat lain. Check it out....

Resepi kesedapan : Gulai kawah mix dengan Kuah Kerutup...AROIii...
Hah...macam mana? Dah tengok Nasi kukus yang menggiurkan ini. Mari tengok kami beraksi pula.

Terbaik!!!..Speechless (Masa bertunang dulu. Lama gila baru post dekat blog..huhuhu)

Adik Mr.Blu3 terlebih excited...hahaha
Last but not least......

Licin Miss Purpl3 makan. kalau tulang tu boleh telan pun dia telan ( Miss Ke  Madam..hehehe)
Itu sahaja coretam makan-makan kali ni...opppss..

Sebelum terlupa, gerai makan nasi kukus ni terletak di Puchong Perdana dekat dengan Mc Donald. Santai-santai dan harga pun berbaloi dengan kesedapannya. Cuba jangan tak cuba.Confirm terbawa-bawa di dalam mimpi.hehehe...

Yang Kelaparan, Mr. Blu3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...