BlurpL3 FOLLOWERS

Tuesday, 6 March 2012

>> Rewind : Pre-wedding Photoshoot


Setelah sekian lama, baru Blurple nak update kan gambar Pre-Wed Photoshoot. hehe..Bukan apa kekangan masa yang tak mengizinkan. Kalau entry yang lepas ada Blurple ceritakan tentang Props. Kali ni tentang Pre-Wed Photoshoot pula ye :)

Gambar-gambar ni diambil sekitar Taman Botani Putrajaya. Blurple redeem voucher milkadeal anjuran DMZ Design. Temanya suka hati..hehehe. Pengalaman bergambar sebenarnya memang best..posing je la kan. Cuma disebabkan ni first time berphotoshoot, so agak kaku  juga la..malu-malu kucing pun ada..hahahaha :D

Yang penting kena ada persefahaman antara subjek dengan photographer, baru senang kerja, betul tak? Dari segi kualiti gambar sebenarnya, apa yang Blurple faham..lighting, skill dan style seseorang  photographer tu memang memainkan peranan untuk hasilkan gambar yang cantik, menarik dan tertarik.hehehe...just give my 2 cent =)

okies la, have a look ya!

 Boleh pandang-pandang je, jangan pegang-pegang. hehehe..

 Miss PurpL3 + Mr BLu3 (sebelum bertukar status..haha:D)

  Duduk renggang-renggang bertambah sayang :)



Ok tak? Nak upload semua macam banyak je..tak cukup kerajinan la. hehehe


be happy always, Blurple

4 comments:

FY said...

comel2 pics =)

erin moshimoshi said...

sweetttnes pic

BLuRpL3 said...

hehe yeke? *blushing* :D

BLuRpL3 said...

ERIN MOSHIMOSHI: hehehe..thanks. biasa2 aje la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...