BlurpL3 FOLLOWERS

Monday, 24 June 2013

>> Contest : Need Your Help To Vote My Cute Baby.. Please

Assalamualaikum wbt...

Blurpl3 memerlukan pertolongan kawan-kawan reader dan blogger sekalian untuk VOTE my cute baby picture dalam Pertandingan LBS Baby Photo Contest.
_________________________

one of Blurpl3 favorite photographer to photoshoot newborn baby. Masa Naufal Amsyar baru lahir pun kami hire diorang ambil gambar newborn baby si Naufal Amsyar ni. memang puas hati dengan harga murah dan berpatutan. Photographer pun gentle je handle baby. Nak handle photoshoot newborn baby ni memang perlu banyak kesabaran. Tu yang respek sangat photograher LBS ni..... 
_____________________________

Senang je.. Just click LIKE pada gambar cute ni..

NAUFAL AMSYAR BIN AB SHARUL


Please.... tolong ye kawan-kawan esok last day untuk click LIKE.

Click link ini :


dan 

Doakan.....

Yang berharap nak menang,
Blurpl3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...