BlurpL3 FOLLOWERS

Wednesday, 21 December 2011

>> Rewind : Props for Pre-Wed Photoshoot

Assalamualaikum semua. Pre-Wed Photoshoot Blurpl3 telah pun selesai during weekend lepas. Redeem voucher Milkadeal daripada DMZ Design. Seronok juga ye bergambar ni. hehehe..gaya suka hati je. Pada mulanya, macam-macam idea lah Blurpl3 plan nak bawa sewaktu Pre-Wed photoshoot ni. Bukannya apa, nak memeriahkan suasana dan buat kita lebih selesa la katakan. Untuk tips-tips berphotoshoot boleh refer kat sini

Untuk Pre-Wed ni, Blurpl3 menggunakan 3 jenis props utama, iaitu:-

1) Bunga tisu berbentuk love . Hasil idea kreatif Mr Blu3.hehehe..walaupun Miss Purpl3 berdebar-debar + menggeletar tangan nak hasilkannya. Risau tak sempat siap..huhu

Comel tak?hehe..

2) Colourful paper latern. Tema warna juga haruslah  biru+purple. Juga pilihan serta idea Mr Blu3

paper latern

3) White board. Asalnya nak guna green board dan kapur putih, macam zaman sekolah dulu-dulu. Puas cari dekat merata kedai tapi tak jumpa. So sad...huhu. Lastly, Miss PurpL3 just grab saja la white board ni sebagai gantinya. 


Pengganti green board


Hasil gambarnya.....







jeng!











jeng!









jeng!






nantikan ye. Harap-harap menjadi la kan..hehehe :-)



Credit to: En. Mukhriz, kerana sudi melayan karenah kami sewaktu berphotoshoot. hehehe..Enjoy dealing with you =)



Seronok bergambar, Miss PurpL3

7 comments:

kaklong said...

nnt nak tgk! :)

ni@ @in said...

nk tgk...

BLuRpL3 said...

No problem. sekarang tengah waiting dr photograher pic2 tu. maybe dalam hari ni or tomorrow..dah sampai i review special untuk B2b and reader blog ni..

anaztasias nora aira said...

lantern !!! nora sukaaaaaaaaaaaaaaaa, remind me bila dah hapdet tau hehe !!

BLuRpL3 said...

KAK LONG & NIA AIN : Tunggu..........

NORA AIRA : I also like lantern..dah beli sebakul dah untuk wedding deco.I will....

dhiera said...

eiii,,tipu~ tak baik taw buat orang ternanti-nanti~

BLuRpL3 said...

DHIERA : Sorry..saja je i buat drama suspen...i tengah tungguh gambar sampai..if sampai trus je i upload...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...