BlurpL3 FOLLOWERS

Tuesday, 9 October 2012

>> Rewind : Baby Bag Is Arrived


Assalamualaikum wbt & apa khabar kawan-kawan blogger & juga silent reader. Dah agak lama Blurpl3 menyepi rasanya. Kesibukan melanda. huhu

Kali ni, Blurpl3 nak update tentang baby bag yang diorder telah pun selamat sampai. Alhamdulillah, sangat berpuas hati. Item sampai pun dalam jangka masa yang ditetapkan. Jika sebelum ni Blurpl3 penah buat entry tentang baby bag jugak (boleh klik sini).


masih dalam plastik lagi.hehe..


setelah dikeluarkan daripada plastik


bahagian dalam beg. cuma tunggu masa nak isi barang.hehe..

Baby bag dah ada, cuma barang-barang keperluan baby yang selebihnya belum lagi cukup. Kena shopping la jawabnya kan.. hehe =)


Doakan dipermudahkan semuanya ya, Blurpl3

2 comments:

Mrs Najib said...

xsempat nak beli lg bag baby lg..jelesnya

BLuRpL3 said...

MRS NAJIB: Blurpl3 pun belum sempat nak beli lain-lain barang keperluan baby. risau gak ni. baby bag ni pun beli online thru groupon, dpt diskaun skit.hehe.. Mrs Najib dah berapa bulan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...