BlurpL3 FOLLOWERS

Monday, 4 June 2012

>> In-Out : Stress sebab blog bersawang...

Assalamualaikum rakan-rakan Blogger & reader sekalian.


In cerita benar. bukan cobaan!!!

Mr.Blu3 stress sesangat sebab dah lama tak update blog ni. Ini short entry. Semoga langkah mengupdate blog yang ringkas ni merajinkan Mr.Blu3 untuk megupdate lagi.

Kalau ikutkan macam2 nak update. Apa-apapun Mr.Blu3 nak listkan apa yang banyak sangat nak update tu.

a) Perihal pertunangan

b) Perihal persiapan kenduri

c) Perihal Majlis perkahwinan

d) Perihal Mom-to-be. Bkn Mr.Blu3 tapi Mrs Purpl3 yg preggy ye (ni paling excited nak citer). Memang lawak betul la. babyastrology.com & lilypie dah letak dekat sebelah kanan blog ni dah berzaman-zaman , tapi post pasal berita gembira ni pun x sempat2 nak letak dalam blog ni. Nanti la Mrs Purpl3 dan Mr.Blu3 cerita A sampai Z...

Dah 13 weeks baru nak post

e) dan banyak lagi la....


(banyak ke? baru sampai e) je..huhuhu)
Banyak tau....dalam a) tu pecahan dia lebih 50. 5 X 50 = 250  banyak tu...Hahahaha..

Yang peting.......

MR.BLU3 DAN MRS PURPL3 nak annouce that we will be FATHER AND MOTHER soon!!!!

Doakan semuanya dipermudahkan.....



Yg stress, Mr.Blu3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...