BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 8 June 2012

>> Rewind : 3 Tier Crystal Wedding Cake

Assalamualaikum dan Salam Jumaat untuk semua... apa khabar? Semoga sihat dan ceria-ceria ye.. Erm, kali ni BlurpL3 nak share tentang our wedding cake. Biarpun dah cukup 3 bulan genap BlurpL3 berumah tangga. 


3 Tier Crystal Wedding Cake ni BlurpL3 order dengan Kak Rizaida, kiranya tak jauh dengan rumah Mrs PurpL3. Boleh refer dekat sini.  Sebelum ni pun untuk engangement, BlurpL3 dah order dengan Kak Rizaida. Klik sini. Sedap kek ni. Sampaikan pengantin pun tak sempat nak makan kek ni. huhuhu..




Tadaaaaa!




Inilah keknya :-)


wedding cake dekat ruang makan pengantin



our wedding cake



BlurpL3 sewaktu memotong kek. hehe..


Segala servis, design, harga yang diberikan oleh Kak Rizaida amatlah kami berpuas hati. Warnanya haruslah mengikut tema iaitu Biru + Purple. Siap dapat diskaun harga kek lagi beberapa hari sebelum majlis kenduri. hehehe.. Kepada b2b atau sesiapa dekat kawasan utara tu boleh la try order dengan Kak Rizaida.



p/s: Thanks Kak Rizaida, siap datang bawa hadiah lagi ke majlis BlurpL3.



Yang tak sempat merasa kek, BlurpL3





6 comments:

anaztasias nora aira said...

pengantin mmg xdan makan kek haha :P

erin moshimoshi said...

ya allah sweet kek dye ...
pengantin makan untuk menuap x dpt la nak makan kek puas2 ..erin dpt ehhehe

BLuRpL3 said...

ERIN MOSHIMOSHI: hehe.. tq erin, melepas la kami nak rasa kek ni puas-puas. huhu

BLuRpL3 said...

ANAZTASIAS NORA AIRA: tu la, memang betul. tengok je la.huhu

BIE said...

sweetnya color blurple ni. bie pon pilih color ni jugak untuk resepsi nanti.. hehe.. sweet :)

BLuRpL3 said...

BIE: sweet sangat kan..hehe ;-)Pilih la, insyaAllah cantik. Nanti share la..nak tengok juga ye =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...