BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 7 June 2012

>> Rewind : Mom & Baby Expo 2012



Assalamualaikum wbt kepada kawan-kawan blogger sekalian..harap berada dalam keadaan yang sihat ye petang-petang ni. Tiba-tiba hari ni Mrs Purpl3 ada mood nak update blog petang-petang, biasanya pagi-pagi.. bukan apa, nak release tekanan study untuk viva. huhu... doakan semoga dipermudahkan segalanya ya. Apabila dah makin dekat dengan tarikh viva mula la nak demam itu ini..dugaan ni. moga terus tabah dan diberi kekuatan untuk menghadapinya.

Kali ni nak review sedikit tentang expo yang telah lepas iaitu MOM & BABY EXPO yang telah diadakan di Mid Valley. Kali pertama pergi sebagai wanita yang preggy..rasa lain sangat. Kunjungan kali ni ditemani beberapa orang officemates yang juga turut preggy. hehe.. Tak beli apapun waktu ke sana. Just nak dapat rough idea what's the expo is all about..Maklum lah kan, first time.. rambang mata pun ada, rasa macam semua benda memang perlu beli. huhu..

Tengok la daripada sekecil-kecil barang sampai ke sebesar-besar barang pun ada.. Cakap je nak apa, semua ada..cuma sediakan al-fulusnya je. hehehe..



 a) Promotion set  untuk breast pump



b) baju baby, kanak-kanak, cloth diapers etc


c) ramai sangat, berpusu-pusu orang yang datang



d) stroller



e) khidmat stem cell pun ada



e) koleksi barangan pureen


Kalau nak pusing semua ni memang la tak larat, ni pun Mrs Purpl3 just tengok-tengok sekali imbas..Dalam keadaan sekarang ni nak jalan kat tempat yang crowded sangat pun dah rasa tak sanggup. 

Ada juga mom & baby expo baru-baru ni dekat PWTC tetapi Mrs Purpl3 terlepas..insyaAllah bulan 7 nanti ada lagi =)


p/s: Dinasihatkan kepada mom-to-be atau preggy woman yang lain, bila ke tempat-tempat awam macam ni better makan & rehat secukupnya, pakai kasut yang selesa & berteman..jangan la pergi seorang diri. Bila keadaan dah crowded dan sesak, rasa macam nak pitam je kat situ. huhu


mom-to-be, Mrs Purpl3





2 comments:

Shakina Farhan said...

kina pun pergi ari sabtu aritu..tp harga xbpe nak murah..nt hujung bulan ni ade mydear waresales try la pegi situ plak nanti..

BLuRpL3 said...

Shakina farhan : Dekat mana Mydear waresales tu? brapa hb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...