BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 17 August 2012

>> FYI : 10 Tips For Eid

(sumber: fb)

Assalamualaikum wbt & apa khabar semua.. hari ni merupakan hari kedua terakhir kita berpuasa dalm bulan Ramadhan 1433H. Lusa sudah nak menyambut Aidilfitri kan..Macam mana? Teruja tak? hehehe...

Kali ni Blurpl3 nak share info tentang TIPS untuk berhari raya pula. Amalkan ye. Sekadar untuk perkongsian bersama. 




Ooooppss! satu lagi... jangan lupa yang ini juga ye =)




(sumber: ermm..dah tak ingat kat mana..dah lama save.hehehe..)


Ambil panduan dan iktibar ye kawan-kawan, yang baik jadikan teladan yang kurang baik jadikan sempadan.



Wallahuallam


*****
p/s: Kepada yang ingin balik ke kampung, hati-hati memandu di jalan raya, ingatlah insan tersayang. Salam Aidilfitri in advance. Ampun maaf atas salah silap atau terkasar bahasa, insyaAllah berjumpa lagi di next entry =)

*****



Ikhlas, 

Blurpl3

2 comments:

dhiera said...

selamat hari raya. ampun maaf dipinta! baru tahu digalakan pegi masjid ikut route berlainan~ nice~

BLuRpL3 said...

DHIERA: Selamat Hari Raya Aidilfiti jugak. Maaf Zahir Batin. Boleh la amalkan route yang berbeza lepas ni :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...