BlurpL3 FOLLOWERS

Tuesday, 31 July 2012

>> Review : Sneak peek of Parenthood Expo 2012 at Mid Valley

Dari jauh. Ramainya orang berpusu masuk ke MVEC Exhibition Hall
Assalamualaikum semua. nak peek review je untuk Parenthood expo ni. Blurpl3 pergi hari ahad yang lalu 29 Julai 2012. Nanti cerita panjang lebar.

Dari dekat. Jom terjah...........

Freegift. Berbaloi-baloi
Datang tak beli apa pun. Ada la beli sikit je. Nanti cerita lain. Tapi memang berbaloi sebab dapat hadiah free. Yang penting dapat susu free harga RM45 tu....=) Yahooooo....

Maaf short entry. nama pun peek je kan. nanti kita cerita lanjut sebab ni pun sambil-sambil buat kerja. banyak gambar nak publish....

p/s : try buat watermark yang tak berapa nak jadi. jangan gelak tau...

yang teruja,
Blurpl3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...