BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 24 November 2011

>> In-out : B2B or B&G2B???

Bride to be (B2B)

Yang mana satu ? sebelum kita pergi lebih lanjut mari kita fahamkan maksud ini;


B2B - Bride to be (bukan body to body ye..-_-')
G2B - Groom to be
B&G2B - Bride & Groom to be

Kebanyakan blog Blurpl3 tengok semua blog B2B. Takde ke blog G2B atau B&G2B. =P. Kalau ada sila maklumkan kepada kami.he...he..he..

Untuk makluman semua blog yang korang lawati ini adalah blog B&G2B. Yup, blog ini dikongsi bersama oleh Mr.Blu3 dan Miss Purpl3 pada asalnya adalah untuk persediaan dan diari bagi hari perkahwinan kami ( Baca sini) . Selain itu, excited membaca blog-blog B2b atau ex-B2B macam KINA dan Zila Ziman menaikan lagi semangat kami untuk buat blog ni.

Sebenar-benarnya Mr.Blu3 yang mencadangkan kepada Miss Purpl3 buat blog ni dan Miss Purpl3 setuju untuk buat bersama walaupun Miss Purpl3 tidak tahu menahu langsung pasal buat blog -_- . Miss Blu3 pula yang terlebih semangat. Tak pernah di buat oleh orang pulak blog G2B ni.

Jadi, terhasillah blog B&G2B

Groom to be -  G2B ( from here)
Jadi target Blurpl3 blog ini boleh la jadi Warisan kepada anak cucu kami perihal persediaan perkahwinan kami, hal-hal kehidupan dan lain-lain lagi.

Yang keliru, Blurpl3




4 comments:

Epa Zarifa said...

hye dear, kite b2b from selangor, jom exchange link nak?

http://epagroove.blogspot.com

BLuRpL3 said...

EPA ZARIFA : Salam Ukhuwah.. Tq for your visit. dah exchange link...=)

Asfiza said...

hai dear...
as dah follow kamu...B2B from selangor jugak :)

http://asfizashary.blogspot.com

BLuRpL3 said...

ASFIZA: TQ sudi jenguk kami.hehe..dah follow kamu jugak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...