BlurpL3 FOLLOWERS

Monday, 28 November 2011

>> Contest : Simple Giveaway by Rinastories

Assalamualaikum...Contest lagi la..jom join sama-sama! Contest ni berakhir pada 28 Disember 2011 pukul 10 malam.



  Terdapat 2 cara untuk masuk Giveaway by Rinastories ni:
Cara Pertama
1) Like Gambar INI
*Klik SINI untuk Like*
2) Share gambar tersebut dan post di Facebook anda dengan ayat ini
"Simply Like & Share this picture to win a contest by http://rinastories.blogspot.com"
(nak tambah pun boleh)

Cara Kedua
1) Like Gambar INI
*Klik SINI untuk Like*
2) Share tentang contest ini di blog anda dengan tajuk post "Simple GiveAway by Rinastories"
Jangan lupa ada backlink ke contest ini :) or just copy paste ni




rinastories
Copy This Code,Paste On Your Entry
3) Tinggalkan link post anda di komen.

Jom, bantu Rina ;-)
Wish us luck, Blurpl3

3 comments:

De'Warisan said...

jalan-jalan tengok kain lawa dan murah kat sini!

http://dewarisankami.blogspot.com/

Asfiza said...

hai blur... :)
dah follow kamu :)

BLuRpL3 said...

DE'WARISAN: oraitt.. tq singgah blog kami...do follow us =)

ASFIZA: TQ as..dah follow kamu jugak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...