BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 24 November 2011

>> Contest : My Top Referral by Amira Studio

Assalamualaikum wbt semua, jom sama-sama kita join contest ni nak? mudah je..semudah 1,2,3..hehe. InsyaAllah, mudah-mudahan ada rezeki boleh menang, siapa tau kan? =)


Cara-cara nak join:

1- Follow blog ni (klik sini)
2-Like fan page Amira Studio

3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)



4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu  sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"


5.Klik Button Share Please :)


6. Done...Amat Mudah kan?


P/s: Tips untuk menang
-Promote link atau banner contest pada pengunjung untuk klik dari blog anda.
-Letak banner atau link pada tempat yang strategik :) contoh sidebar>> Contoh macam blog Wan Hazel.
-Letak pada bloglist anda
-Letak link ke blog contest ni pada setiap entry post korang contoh nota kaki :)
-Buat sticky post
-Makin bertambah pengunjung yang klik makin bertambah la referral korang.



Tarikh Tutup:
31 Disember 2011


Hadiah Utama:
-RM100 Cash
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 


Hadiah Kedua:
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 




Let's try!


usaha+doa+tawakal=berjaya, Miss PurpL3

6 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

tengs dear, coz join my 1st contest, good luck tau, salam ukhwah. :)

BLuRpL3 said...

UMMI MYRA: salam ukhwah jugak ye, u're most welcome..wish us luck! =)

erin moshimoshi said...

alamak u married sama hari nan i la hehe ..
baru nak offer tunang erin sbgai op

BLuRpL3 said...

hehe..tu la erin. same date =) insyaAllah myb utk event lain ke?

✿Ummi Myra✿ said...

salam singgah, tukar banner contest ya http://www.amirastudios.com/2011/11/note-untuk-peserta-contest-amira-studio.html tqvm

BLuRpL3 said...

UMMI MYRA: TQ 4 da info..wish us luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...