BlurpL3 FOLLOWERS

Wednesday, 2 November 2011

>> Guestbook Corner...Just A Proposal


Haa..sambil2 menyiapkan thesis ni, tiba-tiba Miss PuRpL3 dapat ilham macam mana nak create guestbook corner untuk hari bersejarah nanti. hehehe. Macam-macam idea pulak yang datang, terus je Miss PuRpL3 drafkan atas paper..takut-takut terlupa lepas ni dan kalau boleh nak D.I.Y je la..walaupun tangan Miss PuRpL3 takde la berseni sangat. Antara items yang perlu ada ialah meja, photo frames, bunga, beberapa bentuk origami, small board etc. Layout akan difikirkan kemudian.  Menarik juga apabila melihat kisah-kisah b2b yang lain hasilkan something berbentuk DIY seperti pelamin, bunga, guestbook dan lain-lain. Bertambah menarik apabila melihat disini dan disitu. hehe.  Hopefully, idea ni mendapat approval daripada Mr Blu3..boleh kan? =)



Okla, nak sambung writing thesis dah..chow!

to be continued..

peace with love, Miss PuRpL3

2 comments:

K.I.N.A said...

hehe..pelamin kina biasa2 je..
pujuk mr blu3 elok2 ye..:)

BLuRpL3 said...

KINA: cantik la pelamin awak. suka2! okies,tq ye kena pujuk baik2.hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...