BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 10 November 2011

>> Rewind : Roses Are Forever Especially.. Blue Rose

Begitu lah alkisahnya BLuRpL3..berebut-rebut Miss PuRpL3 & Mr BLu3 nak guna warna biru, maklum la masing-masing minat warna biru extremely! hehe. ini pula alkisahnya sejambak bunga BLuRpL3. Mr BLu3 hadiahkan kepada Miss PuRpL3 semasa 1st anniversary first meeting kami. Dekat tempat yang sama pula tu pada mula-mula dulu, cuma berbeza posisi meja je. Macam tau2 je kan Miss PuRpL3 suka bunga ros, bertambah-tambah suka apabila dapat bunga ros warna biru. yeay2! tapi serious, totally surprise! ;p Rasa macam nak nangis tapi tak boleh..kena cover malu. hahaha... Anyway, ni pantun khas utk Mr Blu3 "terima kasih daun keladi, next time jangan lupa bagi lagi".

Actually, gabungan bunga warna blue + purple ni memang menarik, itu yang sekali tengok BLuRpL3 terus berkenan. Jarang-jarang nak dapat tengok bunga ros biru kan...Kebiasaannya, ros warna merah, pink, putih, kuning, peach etc senang nak dapat. Kebetulan, masa 1st anniversary tu ada Pesta FLORIA kat Putrajaya. So, dekat sana dapat tengok macam-macam jenis ros yang ada. Decoration pun semuanya cantik-cantik, rasa macam nak ambil bawa balik je. huhu

Jeng, Jeng inilah dia sejambak bunga BLuRpL3!


love with peace, Miss PuRpL3

3 comments:

K.I.N.A said...

fresh flower eh..jarang nampak ros biru..

dhiera said...

ye la cantik~ wink2.

BLuRpL3 said...

KINA: a ah, fresh flower.hehe
DHIERA: TQ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...