BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 17 November 2011

>> Rewind : Engagement attire for Miss Purpl3

Untuk majlis pertunangan, BlurpL3 decide untuk memilih tema purple. So, Miss PuRpL3 plan sebelum ni baju tunang haruslah sama ada warna light purple, cream or white. Tak nak warna yang terang-terang sangat kan dan simple2 je. Sebab Miss PuRpL3 brpegang pada misi & visi : 'simple is elegant' (hehehe..). Cari punya cari, pilih punya pilih, akhirnya Miss PuRpL3 view website Azzua Creations. Try view, sure berkenan kan =)

ni la baju pilihan hati Miss PuRpL3

Contoh2 lain: yang ni pun cantik

First time, Miss PuRpL3 tengok website k.azzua yang ada buat sewa baju ni terus Miss PuRpL3 berkenan walaupun tanpa melihat the real one..tanpa berfikir panjang terus je msg k.azzua tanya pasal baju ni untuk disewa pada hari pertunangan.. Alhamdulillah, waktu tu masih available lagi untuk tarikh yang dirancang.. Mula-mula decide nak tengok2 je dulu walaupun sebenarnya berkenan sangat dihati. hehe.

Ditambah pula dengan sikap friendly k.azzua, membuatkan semuanya berjalan lancar. (Enjoy dealing with you, akak =). Miss PuRpL3 sangatla recommend untuk semua blogger untuk try. 5***** Miss PuRpL3 bagi!

Selain itu, BluRpL3 juga nak ambil  kesempatan nak wish congratulations pada K.Azzua & Husband for their newborn son. Semoga bertambah ceria & bahagia hendaknya K.Azzua sekeluarga..Do keep in touch =)


simple is elegant, Miss PuRpL3

8 comments:

erin moshimoshi said...

dear kite same kan .. lg 100 hari .... :)

BLuRpL3 said...

ERIN: iye la..baru lepas counting the day. hehe =)

dhiera said...

simple yet elegent!

BLuRpL3 said...

DHIERA: TQ..u're right :)

K.I.N.A said...

nice bajunya..:)..vendor yg baik mmg kite akan recommend..:)

BLuRpL3 said...

KINA: yup, betul..betul..betul.hehe

Siti Marlyana (HansYaya) said...

cantik sangat baju tu ,, kalo mis.purple pakai mmg bertambah awesome la cantik die .. like !!! =) hehe

BLuRpL3 said...

YAYA: hehe tq..*blushing* =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...