BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 4 November 2011

>> Review : Jalan-jalan Tinjau Kawasan

Baru-baru ni Blurpl3 dah booking voucher untuk pre-wed photoshoot dengan harga yang berbaloi2. hehe..tapi tak tahu la bila masa yang available sebab sekarang ni jadual Miss PuRpL3 terlalu la padat. Tema & konsep pun tak sempat nak fikir. huhu..Walau bagaimanapun, Blurpl3 sempat juga tinjau kawasan sekitar untuk dipilih sebagai lokasi penggambaran. hahaha. Berikut merupakan gambar-gambar yang sempat diambil oleh Mr Blu3. have a look!

Antara tempat yang sempat dilawati ialah:-

1) Ladang ternakan lembu UPM

sama tak dengan iklan lembu-lembu di New Zealand? hehe..



 
ni pokok yang sangat famous, ada dalam movie, iklan etc. hehehe.

2) Taman Putra Perdana, Putrajaya




sila abaikan gambar model tak bertauliah tu ye.hehe..

Selain itu, kata Mr Blu3, lokasi taman botani juga menarik. Jom kita ke sana pulak ye! =)

peace with love, Miss PuRpL3


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...