BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 23 December 2011

>> FYI : How To Pack Everything For Your Vacation Into a Carry-on



Assalamualaikum semua. Apa khabar? Ntah kenapa..mood hari ni rasa macam nak pergi melancong je..kalau lah duit tengah berkepuk-kepuk kan best.hehehehe...InsyaAllah, suatu masa nanti. Nak bagi kata-kata semangat sikit la (sempat lagi..). 

"When you want it the most, there's no easy way out, when you're ready to go, and your heart felt in doubt, BUT don't give up on your faith, SUCCESS comes to those who believe it". (Pernah dengar tak? Cuba teka? ada edit sikit la..hikhikhik). 

Tu yang tiba-tiba Blurple ada idea nak share tips untuk memudahkan proses mempacking barang-barang. (Walaupun hanya dalam imaginasi je la buat masa ni..). Bukannya apa, kadang-kadang tu tak tahu apa yang sepatutnya perlu dibawa bersama sewaktu bercuti. Nak pergi sehari dua je tetapi bawa kelengkapan macam sebulan. hehehe.. Pernah tak jadi macam tu? Kalau Miss PurpL3 dah selalu..hahaha. Terasa macam nanti tak cukup itu dan ini..itu sebab terpaksa bawa banyak barang. haishh...


Apa yang diperlukan:-
  1. Pakaian berwarna neutral
  2. Fabrik yang boleh dicuci
  3. Gelang getah
  4. Bekas plastik
  5. Beg plastik
  6. Extra bag straps.

Enjoy watching this video. There's some useful tips to be followed.  Harap-harap dapat membantu la ye =)


Video ni pernah dishare oleh Malaysia Airlines through their fb.



Sekadar ingin membantu, Blurple

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...