BlurpL3 FOLLOWERS

Thursday, 22 December 2011

>> FYI : Photographer Pilihan

Tajuk bukan main lagi macam USTAZAH PILIHAN pulak..he...he...he...

ihsan Mr.Google =P


Saja nak buat nota pendek. Jika kawan-kawan ada tengok blog Blurpl3 dekat sisi sebelah kanan ni - It's all about fantastic Photographer...ada tertera senarai Photographer-photographer (OP) pilihan seantero Malaya (chewah...). Penat Blurpl3 listkan untuk memudahkan B2B dan follower blog ni untuk mencari OP2 pilihan hati masing-masing (Bajet la -_-,).

Harga tu belum tentu murah la. Kalau nak tahu hantar Quotation sendiri. Mungkin ada yang murah dan ada yang mahal. Tapi kebanyakkannya gambar semua cun-cun. Contohnya, kalau duduk Utara boleh lah tengok-tengok OP yang dari utara. Boleh jimat sikit untuk pengangkutan dan tempat tinggal OP. Betul tak?

Kalau kawan-kawan ada suggestion nak listkan OP-OP lain yang meletop jangan segan-segan coret dalam ruangan komen.

Ringkas dan padat, Blurpl3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...