BlurpL3 FOLLOWERS

Friday, 16 December 2011

>> Rewind : It's Spa Time..part 1#


Kunjungan ke Zense Spa ini adalah kali pertaman buat Miss PurpL3. Walaupun setelah hampir lebih 5 kali cancel booking disebabkan jadual harian yang terlalu pack. Akhirnya, berjaya juga datang ke Zense Spa ini sambil ditemankan oleh my labmate. hehehe..Mula-mula tu, jenuh berpusing-pusing jugak la untuk mencari lokasi Zense Spa ini. Alhamdulillah, jumpa jugak akhirnya. Voucher Zense Spa ini, Miss PurpL3 beli melalui Milkadeal. Memang berbaloi-baloi. Hanya RM38 instead of RM191 (80% off) for Full Body Scrub + Full Body Massage + Back Hot Compress at Zense Face & Body Treatment, Kuchai Enterpreneur's Park.

(spa voucher)

Staff services juga amat memuaskan + friendly.   Di samping itu, Miss PurpL3 juga turut diberi extra RM30 voucher untuk kunjungan kali ke-2 (valid 1/12/11 hingga 1/3/12). Berbaloi kan.hehehe....

(voucher ke-2)

Berikut merupakan servis-servis lain yang ditawarkan di sana. Antaranya ialah:
  1. Relaxing Massage RM55 (90 mins)
  2. Lulur Whitening Scrub RM45
  3. Happy hour: Mon-Fri 9.30am to2pm - Body Massage 1hr or Body Scrub (only RM30)
  4. Year End Promotion: Relaxing Facial (RM48, n/p: RM88), Catio Lift Facial Treatment (RM98, n/p: RM 280)
For reservation: 03-7987 9822 or 03-7713 3633

oooppps!! Dah macam jadi juru cakap spa ni pula.hehehe...Kalau berdasarkan pengalaman Miss PurpL3 buat spa yang lepas, spa ni boleh direcommendkan untuk mencuba. Pada b2b, ex-b2b ataupun blogger lain yang ingin mencuba spa tapi dalam masa yang sama nak jimat kos...boleh la try tengok promotion yang ditawarkan dalam milkadeal, groupon.my atau mydeal.com.


Jangan lepaskan peluang, Miss PurpL3

2 comments:

uMi KaLtHuM said...

wahhh memang teringn nak g spa..huhu cume tak tau nk plih spa mane yg bgus n affordable..maklumla student lagi manela nak ade duit kn..huhu

BLuRpL3 said...

UMI KALTHUM: sama la kita, tu yang cari spa melalui milkadeal..dapat diskaun, murah sikit.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...